AnaSayfa / Genel / Kahve falında usturayla traş olmak

Kahve falında usturayla traş olmak

Kahve falında usturayla traş olmak elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, işlerinin ters gideceğine, dertlerinden kurtulacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sorunların ortadan kalkacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında usturayla traş olmak gördüyseniz:

  • Müsrif bir yapıya sahipsiniz.

Kahve falında ustura kullanmak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Kahve falında ustura almak bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında usturayla yaralanmak iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında usturayla sac kesmek ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında usturayla traş olmak sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında usturayla sakal traşı olmak onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, kimseye borçlanmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında usturayla tıraş olmak yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında usturayla yüzünü kesmek sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir