AnaSayfa / Genel / Kahve falında usturayla yüzünü kesmek

Kahve falında usturayla yüzünü kesmek

Kahve falında usturayla yüzünü kesmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, kafasını toparlayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, zenginlik içinde olacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına, onu başarıya, çıkış yoluna ve kurtuluşa götürecek yardımsever, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında usturayla yüzünü kesmek gördüyseniz:

  • Yıldızlar sizi ileri geri konuşmaya, bazı kimselerin arkasından dedikodu yapmaya itiyor.

Kahve falında usturayla yüzünü kesmek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında usturayla sac kesmek zararların günden güne artacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına delalettir.

Kahve falında usturayla tıraş olmak rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ustura kullanmak borçlanacağına, hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, gönlünün ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ustura görmek parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına işaret eder.

Kahve falında usturayla yaralanmak babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına ve vefat edeceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına inanılır.

Kahve falında ustura almak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine delalettir.

Kahve falında usturayla sakal traşı olmak işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir