AnaSayfa / Genel / Kahve falında usturayla yaralanmak

Kahve falında usturayla yaralanmak

Kahve falında usturayla yaralanmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, gözünün yaşını sileceğine, zorlukların geride kalacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, yüküne ortak olacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine delalettir.

Kahve falında usturayla yaralanmak gördüyseniz:

  • Size göre normal olarak nitelenebilecek sözler veya girişimler karşı taraf tarafından abartılı veya aşırı bulunabilir.

Kahve falında usturayla yaralanmak birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine yorulur.

Kahve falında usturayla tıraş olmak ruhlarına mevlit okutacağına, çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına tabir olunur.

Kahve falında ustura almak keyifli olacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ustura kullanmak üzüleceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ustura görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında usturayla traş olmak ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında usturayla sakal traşı olmak neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında usturayla sac kesmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir