AnaSayfa / Genel / Kahve falında usturayla sakal traşı olmak

Kahve falında usturayla sakal traşı olmak

Kahve falında usturayla sakal traşı olmak emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında usturayla sakal traşı olmak gördüyseniz:

  • Düşüncesiz veya plansız hareketler boşa kürek çekmek veya hata yapmak anlamına gelebilir.

Kahve falında usturayla sakal traşı olmak illet bir hastalığa yakalanmayacağına ve melanete denk gelmeyeceğine, fırsatların elden kaçacağına delalettir.

Kahve falında usturayla yaralanmak iş hayatında kendi işini kuracağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına alamet eder.

Kahve falında ustura görmek nimetin çoğalacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine tabir olunur.

Kahve falında usturayla tıraş olmak o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında usturayla sac kesmek parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında usturayla traş olmak aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ustura almak hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında ustura kullanmak büyük bir maddi refaha kavuşacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir