AnaSayfa / Genel / Kahve falında usturayla sac kesmek

Kahve falında usturayla sac kesmek

Kahve falında usturayla sac kesmek hayata karşı cesaretini kıracağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, karşısına engellerin, başarısızlıkların, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında usturayla sac kesmek gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden veya yatırımlarda bulunmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında usturayla sac kesmek çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, sağlığının bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında usturayla yüzünü kesmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ustura kullanmak çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine tabir olunur.

Kahve falında usturayla traş olmak verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına ve bunun kendisi için büyük bir şans olduğunun bilincinde olarak hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında usturayla tıraş olmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında usturayla yaralanmak hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında usturayla sakal traşı olmak aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine işarettir.

Kahve falında ustura almak özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir