AnaSayfa / Genel / Kahve falında ustura kullanmak

Kahve falında ustura kullanmak

Kahve falında ustura kullanmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, kavgaların biteceğine, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalettir.

Kahve falında ustura kullanmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza girmek isteyen ısrarcı kişiler olabilir.

Kahve falında ustura kullanmak sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işarettir.

Kahve falında usturayla tıraş olmak rahat yüzü göreceğine, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına inanılır.

Kahve falında usturayla sac kesmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında ustura almak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, rütbesinin yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında usturayla yüzünü kesmek dertlerinin sona ereceğine, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ustura görmek eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına işaret eder.

Kahve falında usturayla sakal traşı olmak işlerden hayır gelmeyeceğine, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine işarettir.

Kahve falında usturayla traş olmak her şeyin gönlünce olacağına, dertlerinin günden güne artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir