AnaSayfa / Genel / Kahve falında ustura almak

Kahve falında ustura almak

Kahve falında ustura almak kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sabit geliri olacağına işaret eder.

Kahve falında ustura almak gördüyseniz:

  • Size ihtiyacınız olmayan harcamalar yaptırabilecek kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında usturayla sakal traşı olmak korkularının ve başarısızlıklarının üzerine gitme cesareti taşıdığına ve bu sayede hep kazanacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine delalettir.

Kahve falında usturayla tıraş olmak oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında usturayla yaralanmak kendini tutamayıp şeytana uyacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ustura görmek uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yetki ve imza sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında usturayla yüzünü kesmek güzel günlerle tanışılacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına delalet eder.

Kahve falında usturayla sac kesmek verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına inanılır.

Kahve falında ustura kullanmak yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına delalettir.

Kahve falında usturayla traş olmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir