AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne yağmur yapmak

Kahve falında üstüne yağmur yapmak

Kahve falında üstüne yağmur yapmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, karlı ortaklıklara gireceğine, makam sahibi olacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne yağmur yapmak gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren konularda verdiğiniz mücadeleler esnasında, çevrenizdeki herkesi memnun etme çabanız sizi yıpratabilir.

Kahve falında üstüne yağmur yapmak projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına alamet eder.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek afiyete ereceğine, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne yağmur yağdığını görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, aradığı çareleri bulacağına işaret eder.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına inanılır.

Kahve falında tuvaletini üstüne yapmak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında kendi üstüne çiş yapmak bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne büyük abdest yapmak sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir