AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne büyük abdest yapmak

Kahve falında üstüne büyük abdest yapmak

Kahve falında üstüne büyük abdest yapmak bir sınavdan geçileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, mali olarak küçüleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, işinde de hep başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne büyük abdest yapmak gördüyseniz:

  • İş yaşamınızı veya sosyal hayatınızı ilgilendiren başlıklarda kendi şanslarınızı kendiniz yaratabilirsiniz.

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne büyük abdest yapmak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, adından konuşulur olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini altına yapmak şansın kapanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine delalet eder.

Kahve falında kovaya büyük abdest yapmak eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet eder.

Kahve falında yürürken büyük abdestini yapmak kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında eve büyük abdest yapmak her türlü yakarışının karşılık bulacağına, sorunlarının çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz büyük abdest yapmak işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, hasta ve üzgün olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir