AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuvaletini üstüne yapmak

Kahve falında tuvaletini üstüne yapmak

Kahve falında tuvaletini üstüne yapmak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, sağlık ve şifa bulacağına, malının artmasını sağlayacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, onu borçtan kurtaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvaletini üstüne yapmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız işlerde kendinizi yeterli bulamayabilirsiniz.

Kahve falında tuvaletini üstüne yapmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, para kazanma konusunda hep rahat olunacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne tuvaletini yapmak geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvaletin üstüne oturmak kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin üstüne ev yapmak ayaklandıracağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında ev üstüne ev yapmak huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında üstüne yağmur yapmak kötü günlerini aşmayı başaracağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine işarettir.

Kahve falında başkasının üstüne çiş yapmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, çekilen hasretin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir