AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına inanılır.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Eskiden kalma bazı belirli sorunlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında üstüne yağmur yağdığını görmek itibar göreceğine, hata yapılacağına delalettir.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, attığı her adımı düşüneceğine alamet eder.

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işaret eder.

Kahve falında denizde yağmur yağdığını görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denize yağmur yağdığını görmek yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, geçmişi unutup geleceğine işarettir.

Kahve falında denizin üzerine yağmur yağdığını görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerken yağmur yağdığını görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir