AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, onlarla gönül birliği edeceğine, yeni malların alınacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, bununla birlikte işlerin boş verileceğine yorulur.

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak gördüyseniz:

  • Maddi getirisi olabilecek işlere odaklanmalı, getirisiz olanları elimine etmelisiniz.

Kahve falında üstüne büyük abdest yapmak aile bireylerinin çok mutlu ve huzurlu olacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestini üstüne yapmak yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında büyük abdestinin üstüne bulaştığını görmek temize çıkacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine inanılır.

Kahve falında halıya büyük abdest yapmak aile ve iş yaşantısıyla ilgili sıkıntılı bir sürecin başlayacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında pantolonuna büyük abdest yapmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatağına büyük abdestini yapmak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında sokağa büyük abdest yapmak hem verimi yükselteceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında klozete büyük abdest yapmak aradaki buzların eritileceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir