AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne yağmur yağdığını görmek

Kahve falında üstüne yağmur yağdığını görmek

Kahve falında üstüne yağmur yağdığını görmek içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına, sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, yüzünün de güleceğine, problemlerinin çözüleceğine, isteklerinin yerine geleceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne yağmur yağdığını gördüyseniz:

  • Eşinizle, sevgilinizle ya da sevdiğiniz insanlarla ilişkilerinizde son derece dikkatli olmalısınız.

Kahve falında denizin üstüne yağmur yağdığını görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında üstüne yağmur yağdığını görmek maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yağmurun üstüne yağdığını görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında üstüne kar yağdığını görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında üstüne dolu yağdığını görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne kar yağdığını görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizin üstüne kar yağdığını görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, borçlarının ödeneceğine, gelirinin sürekli olacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne kar yağmak onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir