AnaSayfa / Genel / Kahve falında firtina kopmak

Kahve falında firtina kopmak

Kahve falında firtina kopmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, başarılarının azalacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, sırların ortaya çıkmasına, kötü gidişe dur denileceğine, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında firtina kopmak gördüyseniz:

  • İşinizde son derece gurur duyacağınız ya da sizi onore edebilecek bir gelişme olabilir.

Kahve falında parmakları kopmak parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri kopmak epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, uğradığı zararları telafi edeceğine yorulur.

Kahve falında elleri kopmak büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında ayakları kopmak eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, adından söz ettirecek adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bacağı kopmak kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine ve kazancının da azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parmağı kopmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kulağı kopmak evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, başarılarının sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında firtina kopmak dostlardan zarar görüleceğine, hayalkırıklıklarının giderileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir