AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa kopmak

Kahve falında kafa kopmak

Kahve falında kafa kopmak yeni bir eve taşınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, tahmin edilmeyen bir yerden mal ve dünyalığın gelmesine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına inanılır.

Kahve falında kafa kopmak gördüyseniz:

  • Artık belli sınırlar çizmenizin veya kurallar koymanızın zamanı geldiğini fark edebilirsiniz.

Kahve falında kafasi kopmak zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafa kopmak atılacak adımların boşa çıkacağına, dualarından hayır görmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bacak kopmak problemlerini çözeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları kopmak hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına işarettir.

Kahve falında eli kopmak rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağı kopmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kolları kopmak hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, ömrünün de uzun olacağına inanılır.

Kahve falında ayak parmağı kopmak işinden evine gidip geleceğine, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir