AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolları kopmak

Kahve falında kolları kopmak

Kahve falında kolları kopmak ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, kafasını rahatlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolları kopmak gördüyseniz:

  • Yani her istediğinizi yaptırabilecek durumdasınız.

Kahve falında kolu kopmak alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, sorunlarının çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında kolları kopmak hayat boyu desteği olacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına delalet eder.

Kahve falında elleri kopmak gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına alamet eder.

Kahve falında boynu kopmak maddi konularda kayıplar olacağına, parasal durumun düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağı kopmak stresten uzaklaşacağına, aile içinde saadetinin artacağına alamet eder.

Kahve falında bacak kopmak kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçları kopmak çok güzel günler göreceğine, uzun yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parmağı kopmak kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, spora başlayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir