AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne oturmak

Kahve falında üstüne oturmak

Kahve falında üstüne oturmak art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, elde edilen kazanç ve ulaşılan ün yüzünden kötü kişiler tarafından zor duruma düşürüleceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne oturmak gördüyseniz:

  • Kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Kahve falında dizlerinin üstüne oturmak şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet eder.

Kahve falında yumurta üstüne oturmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çamurun üstüne oturmak hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına işaret eder.

Kahve falında farenin üstüne oturmak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, ailesinden hayır göreceğine delalettir.

Kahve falında ekmeğin üstüne oturmak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Kahve falında tabutun üstüne oturmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına işarettir.

Kahve falında üstüne oturmak kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına delalettir.

Kahve falında köpeğin üstüne oturmak çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir