AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne kahve dökmek

Kahve falında üstüne kahve dökmek

Kahve falında üstüne kahve dökmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına, ticarete atılacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında üstüne kahve dökmek gördüyseniz:

  • Hukuki, kurumsal, kuralları içeren veya finansal konulara çok dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında üstüne kahve dökmek arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne kahve dökmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık fal sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, hayallerin ve umutların boşa çıkacağına, mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne su dökmek İslami olarak günahlarının artacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne bir şey dökmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne yağ dökmek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, insanlara öncülük edeceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne bal dökmek hayırlı günler yaşayacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, düşmanından uzak olacağına, imkânsızı başaracağına, güç ve kudret sahibi olacağına, olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rahat edeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında üstüne süt dökmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir