AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne yağ dökmek

Kahve falında üstüne yağ dökmek

Kahve falında üstüne yağ dökmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne yağ dökmek gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Kahve falında üstüne yağ dökmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ekmeğin üstüne yağ görmek iş hayatındaki başarılarının artacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında halıya yağ dökmek yapılan işte yalnız kalınacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kızgın yağ dökmek sonunda maddi zarara gireceğine, işlerinin bir anda bozulacağına delalettir.

Kahve falında salataya yağ dökmek çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında üzerine yağ dökmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Kahve falında yağ dökmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına delalet eder.

Kahve falında yere yağ dökmek maddi sorunlarının çözüleceğine, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir