AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne bir şey dökmek

Kahve falında üstüne bir şey dökmek

Kahve falında üstüne bir şey dökmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kazancını bu kişiden elde edeceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına yorulur.

Kahve falında üstüne bir şey dökmek gördüyseniz:

  • Bir yolculuk düşünüyorsanız bunu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında üstüne bir şey dökmek kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine delalet eder.

Kahve falında birinin üstüne kahve dökmek güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına işarettir.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek keyfin ve huzurun yerinde olacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üstüne süt dökmek önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne kahve dökmek geçirilen zor günlerin unutulacağına, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir