AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne süt dökmek

Kahve falında üstüne süt dökmek

Kahve falında üstüne süt dökmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne süt dökmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, maddi durumunuzu veya belli başlı anlaşmaları ilgilendiren konularda kendinizi önemli veya ani kararlar almak zorunda hissetmemelisiniz.

Kahve falında üstüne süt dökmek inanca ve cesarete sahip olacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, rütbesinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye alacağı büyük bir destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında üstüne bir şey dökmek bahtının da çok parlak olacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına bu sayede hayatının zevki sefa içinde geçeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Kahve falında üstüne yağ dökmek uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, kötü gidişe dur denileceğine delalet eder.

Kahve falında halının üstüne su dökmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında üstüne bal dökmek büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir