AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın üstüne su dökmek

Kahve falında yılanın üstüne su dökmek

Kahve falında yılanın üstüne su dökmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Acelecilikten kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında yılanın üstüne su dökmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine alamet eder.

Kahve falında üstüne çamaşır suyu dökmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında üstüne su dökmek insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, kişinin afiyette olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine alamet eder.

Kahve falında halının üstüne su dökmek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek fırsatların teker teker elden kaçacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir