AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne bal dökmek

Kahve falında üstüne bal dökmek

Kahve falında üstüne bal dökmek eş, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine ve kazanç elde etmeye başlanacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, büyük başarılar kazanacağına ve etrafındaki insanlara ve akranlarına örnek olarak gösterileceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında üstüne bal dökmek gördüyseniz:

  • O zaman çok daha başarılı olabilirsiniz.

Kahve falında üstüne bal dökmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, büyük borçların altında ezileceğine işarettir.

Kahve falında yemeği üstüne dökmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine alamet eder.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında halının üstüne su dökmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında üstüne su dökmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında üstüne boya dökmek rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek düşmanlarla beraber oturmaya, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir