AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin üstüne kahve dökmek

Kahve falında birinin üstüne kahve dökmek

Kahve falında birinin üstüne kahve dökmek yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine ve böylece çalışmasına ve de beklemesine gerek kalmadan mutluluğa ve huzura kısa süre içinde ulaşacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, geleceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine işarettir.

Kahve falında birinin üstüne kahve dökmek gördüyseniz:

  • Araştırmaya veya öğrenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında birinin üstüne kahve dökmek istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında üstüne kahve dökmek kişinin can derdine düşeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üstüne yağ dökmek mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, kazancını katbekat arttıracağına işaret eder.

Kahve falında halının üstüne su dökmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine alamet eder.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne çay dökmek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine delalettir.

Kahve falında üstüne bişey dökmek herkesin rahat edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir