AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde silah taşımak

Kahve falında üstünde silah taşımak

Kahve falında üstünde silah taşımak yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında üstünde silah taşımak gördüyseniz:

  • Araştırırsanız öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında üstünde silah taşımak yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, yersiz yere suçlanacağına delalet eder.

Kahve falında elinde silah taşımak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belde silah taşımak işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzerinde silah taşımak maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet eder.

Kahve falında at taşımak hatalarını fark edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında taş taşımak para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sırtında taşımak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Kahve falında sandık taşımak saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir