AnaSayfa / Genel / Kahve falında elinde silah taşımak

Kahve falında elinde silah taşımak

Kahve falında elinde silah taşımak sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, zorlukların ortadan kalkacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında elinde silah taşımak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerden destek alacak probleminizden en kısa sürede kurtulmayı başaracaksınız.

Kahve falında elinde silah taşımak özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına, evindeki huzurun bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belde silah taşımak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında üstünde silah taşımak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına işaret eder.

Kahve falında üzerinde silah taşımak yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına delalettir.

Kahve falında elinde kalp taşımak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elinde kuran taşımak ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kuranı kerimi elinde taşımak işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elinde yemek taşımak sevdiklerinin hep yanında olacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir