AnaSayfa / Genel / Kahve falında üzerinde silah taşımak

Kahve falında üzerinde silah taşımak

Kahve falında üzerinde silah taşımak çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, umutsuzluğa düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında üzerinde silah taşımak gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla talebi olan kişilerden uzak durun.

Kahve falında üzerinde silah taşımak yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına inanılır.

Kahve falında belde silah taşımak hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üstünde silah taşımak nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına, işlerinde istediği bereketi, verimi ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elinde silah taşımak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tahta taşımak elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına işarettir.

Kahve falında kadını sırtında taşımak zenginlik elde edeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belinde tabanca taşımak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına delalet eder.

Kahve falında kuran taşımak müjdeli olaylar yaşayacağına, mesleğindeki başarısının artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir