AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sırtında taşımak

Kahve falında birinin sırtında taşımak

Kahve falında birinin sırtında taşımak eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, hayırlı haberler getireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Belli konularda gereken yardımı veya desteği alamıyorsanız, hedef, iş veya amaçlarınızı gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında köpeği sırtında taşımak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini sırtında taşımak iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını sırtında taşımak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında sırtında yorgan taşımak sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında sırtta birini taşımak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtında halı taşımak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtında annesini taşımak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babayı sırtında taşımak eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, rızkının sonsuz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir