AnaSayfa / Genel / Kahve falında sandık taşımak

Kahve falında sandık taşımak

Kahve falında sandık taşımak hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, işi ile gündeme geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında sandık taşımak gördüyseniz:

  • Kendinizi fazlasıyla beğeniyorsunuz.

Kahve falında sandık taşımak anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, bu sayede içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sandıkta yılan görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının sandığını görmek işlerin yoluna gideceğine, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında sandıkta para bulmak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına tabir olunur.

Kahve falında sandık almak kötülüklerden uzak kalacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sandıkla altın bulmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, ilim irfan sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında sandık bulmak büyük üzüntülere sebep olacak ve hiçbir şekilde hayır getirmeyecek bir ilişkiye başlanacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında kendi çeyiz sandığını görmek hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir