AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş taşımak

Kahve falında taş taşımak

Kahve falında taş taşımak hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına, zor zamanların biteceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet eder.

Kahve falında taş taşımak gördüyseniz:

  • İki çok cazip olmayan alternatif arasında bir seçim yapmanız gerekiyor.

Kahve falında traktörle taş taşımak özlemelerin son bulacağına, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mezar taşı taşımak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında büyük taş taşımak sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taş taşımak yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında sırtında taş taşımak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin hedeflediği işi alacağına işarettir.

Kahve falında yorgan taşımak onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında mezara su taşımak falı kapatan kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, duraklama yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yük taşımak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, arzuların gerçekleşeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir