Kahve falında at taşımak

Kahve falında at taşımak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, kalabalık günler geçirileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında at taşımak gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin sınırsız desteğini kazanırken, bazılarının da beklenmedik düşmanlıklarını çekebilirsiniz.

Kahve falında atla yük taşımak çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atla odun taşımak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında atı taşımak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zor zamanlar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında at taşımak fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, bekarlar için evlenmeye rivayet eder.

Kahve falında atı sırtında taşımak çalışmalarının karşılığını alacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında at arabasıyla eşya taşımak ardından yeni bir iş bulunacağına, hayat daha olumlu bakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla hasta taşımak hem de çok üzüleceğine, düşmanların çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında el arabasıyla kum taşımak uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top