AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağı kanamak

Kahve falında ayağı kanamak

Kahve falında ayağı kanamak sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, düşmanlarının güçleneceğine, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağı kanamak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz bazı şeylerden vaz geçmek zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında ayağı kanamak rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına inanılır.

Kahve falında ayakları kanamak her zaman hürmet göreceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ağız kanamak uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine tabir olunur.

Kahve falında gözleri kanamak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü kanamak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bacağı kanamak umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dili kanamak problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir