AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdest alırken burnu kanamak

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak çok büyük başarılar kazanılacak işlere gireceğine, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, sağlık içinde yaşanacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, huzurlu ve mutlu olunacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak gördüyseniz:

  • Fiziksel anlamda sizi değiştirecek aktivitelerde yer almanız gerekebilir, size ait olmayan görev veya sorumlulukları size yüklemeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında burnu kanamak amaçlarınızın gerçekleşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına işaret eder.

Kahve falında ağzı burnu kanamak sorunlu bir hayat yaşayacağına, helal rızka kavuşacağına işarettir.

Kahve falında burnun kanamak yüzünün gülmeye başlayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının burnu kanamak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, rızkın ve kısmetin artacağına tabir olunur.

Kahve falında alnı kanamak kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sevdiklerine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında dişi kırılmak kanamak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işarettir.

Kahve falında ağız kanamak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir