AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakları kanamak

Kahve falında ayakları kanamak

Kahve falında ayakları kanamak sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, geleceğinin kendisine hayır ve mutluluk getireceğine delalet eder.

Kahve falında ayakları kanamak gördüyseniz:

  • Sanatsal veya yaratıcılık isteyen konularda zihniniz çok açık olabilir veya duygusal anlamda hayallere dalabilirsiniz.

Kahve falında ayağı kanamak kişinin iş ve aşk hayatında karşılaşacağı olumlu gelişmelerin olacağına, işlerin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında ayakları kanamak karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında abdest alırken burnu kanamak gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dizleri kanamak âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında alnı kanamak iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına delalettir.

Kahve falında boynu kanamak rızkının genişleyeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göz kanamak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında diş kanamak eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir