AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacağı ağrımak

Kahve falında bacağı ağrımak

Kahve falında bacağı ağrımak sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, arzularınızın gerçekleşeceğine, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına işaret eder.

Kahve falında bacağı ağrımak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri sizce yanlış yaptıkları konular, uygulamalar veya olaylar hakkında uyarmak veya ikna etmek isteyebilirsiniz.

Kahve falında bacağının ağrıdığını görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağın ağrıdığını görmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacaklarının ağrıdığını görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, hayatın kişiye her nimetini sonuna kadar sunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bacağı ağrımak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına, yüksek diploma alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kolunun ağrıdığını görmek uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir yeri ağrımak hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında göğsü ağrımak iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başının ağrıdığını görmek ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, maddi sıkıntılarının çözüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir