AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolunun ağrıdığını görmek

Kahve falında kolunun ağrıdığını görmek

Kahve falında kolunun ağrıdığını görmek işlerinde berekete kavuşacağına, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolunun ağrıdığını gördüyseniz:

  • Maddi konularda hareketlilik yaşanabilir.

Kahve falında kolu ağrımak çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında kolunun ağrıdığını görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının dişinin ağrıdığını görmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine ve dürüst ve helal para kazanmak için alınteri dökerek çalışan biri olacağına, önemli işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dişi ağrımak büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında dişlerinin ağrıdığını görmek uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, beğenilen işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü ağrımak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, endişeli durumların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağrıdan ağlamak fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında böbreğinin ağrıdığını görmek artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir