AnaSayfa / Genel / Kahve falında göğsü ağrımak

Kahve falında göğsü ağrımak

Kahve falında göğsü ağrımak esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsü ağrımak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizi yönlendirmesine izin vermek istemeyebilirsiniz.

Kahve falında göğsünün ağrıdığını görmek onlarla gönül birliği edeceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına inanılır.

Kahve falında göğsü ağrımak bir takım sorunlar çıkacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişlerinin ağrıdığını görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözü ağrımak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin dişinin ağrıdığını görmek alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında gözünün ağrıdığını görmek el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtı ağrımak bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine işaret eder.

Kahve falında dizlerinin ağrıdığını görmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, can sıkıcı haberler işiteceğinize delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir