AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarının ağrıdığını görmek

Kahve falında bacaklarının ağrıdığını görmek

Kahve falında bacaklarının ağrıdığını görmek çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, fal sahibinin yaptığı bir işten ya da kazandığı bir başarıdan ötürü çok büyük ve kötü bir durumla karşılaşacağına, çok zor bir duruma düşeceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine, iyiliğe ve güzelliğe, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında bacaklarının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Sağlınızla ilgili bazı problemleriniz olabilir.

Kahve falında bacağının ağrıdığını görmek verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine delalet eder.

Kahve falında bacaklarının ağrıdığını görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında bacağı ağrımak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağın ağrıdığını görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine işarettir.

Kahve falında ön dişinin ağrıdığını görmek ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sırtı ağrımak böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında gözünün ağrıdığını görmek insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir yeri ağrımak karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir