AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yeri ağrımak

Kahve falında bir yeri ağrımak

Kahve falında bir yeri ağrımak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, tüm dileklerin tutacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, makam edineceğine, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında bir yeri ağrımak gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki görev, sorumluluk veya yükleri azaltacak planlar yapmanız gerekiyor.

Kahve falında bir yeri ağrımak maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerinin ağrıdığını görmek ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine işaret eder.

Kahve falında boğazı ağrımak onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına inanılır.

Kahve falında ağrıdan ağlamak falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına yorulur.

Kahve falında karnı ağrımak psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları ağrımak sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sermayenin harcandığına değeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin başının ağrıdığını görmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşinin dişinin ağrıdığını görmek kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, kötü duygularını yeneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir