AnaSayfa / Genel / Kahve falında başının ağrıdığını görmek

Kahve falında başının ağrıdığını görmek

Kahve falında başının ağrıdığını görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, aksi takdirde çaresiz kalacağına, bir sebeple kendisini çok üzeceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başının ağrıdığını gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri, belli bir malınızı veya ilişkinizi ilgilendiren konularda olmasını istediğiniz değişiklikleri tartışabilirsiniz.

Kahve falında başı ağrımak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi gelişmeler yaşayacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına alamet eder.

Kahve falında başkasının başının ağrıdığını görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başının ağrıdığını görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, psikolojik olarak toparlanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin başının ağrıdığını görmek kendini toparlayamayacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında birinin kalbinin ağrıdığını görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, büyük bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında sırtı ağrımak dertlerin aşılacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalbi ağrımak hastalıklarından kurtulacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir