AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, başarısının ve mutluluğunun artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Fikirleriniz genellikle uygulanabilir şeyler olmakla birlikte bazıları da sizi bloke edebilir.

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına inanılır.

Kahve falında üst arka dişini çekmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına delalettir.

Kahve falında üst dişin kırıldığını görmek yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında arka üst diş görmek hayallerinin yıkılacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında arka dişini çekmek hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, bütçesinin küçüleceğine delalettir.

Kahve falında arka azı dişi görmek büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında arka dişinin çıktığını görmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst dişinin olmadığını görmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir