AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst dişin kırıldığını görmek

Kahve falında üst dişin kırıldığını görmek

Kahve falında üst dişin kırıldığını görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına, keyifli hale geleceğine, çok istediği ve uzun zamandan beri yapmak istediği bir işin başına geçeceğine ve ortaya koyacağı çalışmalar ile herkesi şaşırtacağına, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına yorulur.

Kahve falında üst dişin kırıldığını gördüyseniz:

  • En önemli konular birisi gelip el atana kadar rafa kalkmış görünüyor.

Kahve falında üst dişin kırıldığını görmek girilen yolda zarar edileceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret eder.

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek bol rızık elde edeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına tabir olunur.

Kahve falında üst dişin çıkmasını görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst dişi çektirmek işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında üst azı dişinin düştüğünü görmek talihinin artacağına, rızkının çoğalacağına, keyfinin, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine yorulur.

Kahve falında üst dişin çıktığını görmek kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, kısmetinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında üst dişin düşmesini görmek iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir