AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst dişinin olmadığını görmek

Kahve falında üst dişinin olmadığını görmek

Kahve falında üst dişinin olmadığını görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, dertlerinin unutulacağına, işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında üst dişinin olmadığını gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Kahve falında üst dişinin olmadığını görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret eder.

Kahve falında üst dişlerinin olmadığını görmek iyiliklerden yüz çevirmeye, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst dişlerin olmadığını görmek işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişi olmadığını görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına inanılır.

Kahve falında dişinin birinin olmadığını görmek sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında iki dişinin olmadığını görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, herkes tarafından saygı göreceğine inanılır.

Kahve falında birinin dişinin olmadığını görmek eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine tabir olunur.

Kahve falında tek dişinin olmadığını görmek yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir