AnaSayfa / Genel / Kahve falında arka azı dişi görmek

Kahve falında arka azı dişi görmek

Kahve falında arka azı dişi görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, başarılarının takdir edileceğine işaret eder.

Kahve falında arka azı dişi gördüyseniz:

  • Belli konularda sorun çıkartmamaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında arka azı dişi görmek iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında arka azı diş görmek büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında üst azı dişi çektirmek zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına tabir olunur.

Kahve falında alt azı dişini çektirmek sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında alt azı dişinin kırıldığını görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında azı dişi çekmek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine yorulur.

Kahve falında azı dişinin döküldüğünü görmek yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında çürük azı dişi çekmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir