AnaSayfa / Genel / Kahve falında arka dişinin çıktığını görmek

Kahve falında arka dişinin çıktığını görmek

Kahve falında arka dişinin çıktığını görmek kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, başka alanlara yöneleceğine, çok kötü sonuçlar doğuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arka dişinin çıktığını gördüyseniz:

  • Parasal olarak muhtemelen bir insanın etkisiyle yeni bir yatırım alanına yönelebilirsiniz.

Kahve falında arka dişinin çıktığını görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işaret eder.

Kahve falında üst arka dişini çekmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine delalet eder.

Kahve falında arka azı dişi görmek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek zenginliğinin artacağına, kişinin dünya malında önemli derecede bolluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arka dişini çekmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına tabir olunur.

Kahve falında yirmilik dişin çıktığını görmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, masabaşı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kızının dişinin çıktığını görmek sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, faydalı şeyler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin ilk dişinin çıktığını görmek hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, esenliği bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir