AnaSayfa / Genel / Kahve falında arka dişini çekmek

Kahve falında arka dişini çekmek

Kahve falında arka dişini çekmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında arka dişini çekmek gördüyseniz:

  • Her ne kadar uzun zamandır çok başarılı olmuş olsanız da, bazı konulara farklı yaklaşmanızı isteyen veya öneren kişiler olabilir.

Kahve falında arka dişini çekmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hayırlı terfiler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst arka dişini çekmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, hep dinç ve genç kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arka dişinin çıktığını görmek rütbesinin yükseleceğine, hayırlı haberler alacağına, sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arka azı dişi görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına ve aile hayatında gün geçtikçe daha sıkıntılı günler geçirileceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine delalet eder.

Kahve falında kendi alt dişini çekmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kendi azı dişini çekmek tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dişini çekmek görmek kudret ve hidayet sahibi olacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir