AnaSayfa / Genel / Kahve falında üst arka dişini çekmek

Kahve falında üst arka dişini çekmek

Kahve falında üst arka dişini çekmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, biraz zaman geçmesi gereken haber, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında üst arka dişini çekmek gördüyseniz:

  • Sağlıkla ilgili konularda bir düzen ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında üst arka dişini çekmek her şeyin sarpa saracağına, duaların Allah katında karşılığını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arka dişini çekmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üst dişini çekmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst azı dişi çekmek kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üst dişi çekmek dünya malının çoğalacağına ve falı kapatan kişinin rahatlığa ereceğine, sevgi göreceğine işarettir.

Kahve falında arka üst diş görmek aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arka azı dişi görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir