AnaSayfa / Genel / Kahve falında arka üst diş görmek

Kahve falında arka üst diş görmek

Kahve falında arka üst diş görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arka üst diş gördüyseniz:

  • İkili ilşkilerine dikkat etmelisin.

Kahve falında arka üst diş görmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında üst arka dişini çekmek başarılı işlere imza atılacağına, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üst arka dişinin kırıldığını görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine işaret eder.

Kahve falında arka dişlerinin döküldüğünü görmek çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında arka azı diş görmek insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında arka diş çektirmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına delalettir.

Kahve falında üst dişlerinin olmadığını görmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, hayatın tadını doyasıya çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üst diş çekmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, daha fazla para kazanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir