AnaSayfa / Genel / Kahve falında unun içinde para görmek

Kahve falında unun içinde para görmek

Kahve falında unun içinde para görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, başarıları ile tanınacağına, büyük miktarda ve helal paralar kazanacağına, bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına delalettir.

Kahve falında unun içinde para gördüyseniz:

  • İş hayatınızda güvence altında olmak için daha çok çalışmalısınız.

Kahve falında unun içinde para görmek geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un içinde altın görmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında un içinde fare görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında unun içinde altın görmek kem gözlerden ve nazardan korunacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında unun içinde böcek görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında un içinde böcek görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında unun içinde kurt görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında unun içinde fare görmek çok daha fazla mesai harcayacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir