AnaSayfa / Genel / Kahve falında un içinde böcek görmek

Kahve falında un içinde böcek görmek

Kahve falında un içinde böcek görmek harama göz dikmeyeceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, başarı kaydedeceğine, işini kaybedeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına inanılır.

Kahve falında un içinde böcek gördüyseniz:

  • Herkese şirin görünmek uğruna, sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere izin vermemelisiniz.

Kahve falında un içinde böcek görmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine inanılır.

Kahve falında unun içinde böcek görmek zarar ettiği işleri kara geçireceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında böcekli un görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında böceklenmiş un görmek işlerini yoluna koyacağına, daima zinde ve genç kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında un içinde kurt görmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, ummadığınız yerlerden maddi ve manevi destek görmeye delalet eder.

Kahve falında unun içinde para görmek evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında unun içinde altın görmek en küçük sorunda parlayacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına alamet eder.

Kahve falında un içinde altın görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, parasız kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir